Podjetje 3MARAN, d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom unikatne proizvodnje plavajočih hišic (bivalnih plovil) na Jadranskem morju. Z leti je podjetje preraslo iz proizvajalca zgolj plavajočih hišic tudi v proizvajalca mobilnih hišic, različnih mobilnih objektov in dodatkov.

 

Danes je podjetje 3MARAN proizvajalec plavajočih hišic, mobilnih hišic, različnih mobilnih objektov in dodatkov, ter izdelovalec celovitih projektov v povezavi z bivalnimi plovili, mobilnimi hišicami in različnimi mobilnimi objekti in dodatki.

 

Podjetje je istočasno tudi pripravljalec različnih marketinških in prodajnih aktivnosti za plavajoče hišice, mobilne hišice ter različne mobilne objekte in dodatke.

 

Podjetje je trenutno edini proizvajalec plavajočih hišic na Jadranu, ki ima svoje registrirane proizvode že v različnih marinah v Sloveniji, v Italiji in na Hrvaškem.

 

Istočasno je podjetje v teh marinah, pripravilo in realiziralo tudi vse potrebne infrastrukturne projekte za opremljenost teh marin in to z namenom učinkovitega delovanja naselja plavajočih hišic (plavajoči pomoli, elektrika, vodovod, kanalizacija, telekomunikacije, varovanje, privezi in dostopi).

Strokovnjaki podjetja 3MARAN redno pripravljajo posebne projektantske rešitve in izdelke za izvedbo varnih privezov (stabilizacija in varovanje plavajočih hišic) in dostopov na plavajoče hišice (plavajoči pontoni, stopnice, terase in pasarele), ki se spreminjajo in prilagajajo glede na velikost in lokacijo obstoječih marin.

 

Strokovnjaki podjetja 3MARAN neprestano pripravljajo tudi različne projektantske rešitve in izdelke za postavitev naselja mobilnih hišic in spremljajočih objektov na kopnem. Pri tem vedno poiščejo najboljše, ekonomsko sprejemljive in predvsem najučinkovitejše rešitve.

 

In tako velja na vseh področjih dela v podjetju.

 

Vsi zaposleni v podjetju se trudijo uresničiti zastavljene cilje podjetja. Rast podjetja, kvaliteta proizvodov in originalnost na vseh področjih.

 

Podjetje 3MARAN ima zelo jasno vizijo; postati najboljši na svojem področju.

 

 

 

 

 

 

NAŠE REFERENCE

 

 

FOTOGALERIJA

 

 

 

KJE SMO

 

 

 

 

NASLOV

3MARAN d.o.o.

Lenartova pot 38

8250 Brežice

SLOVENIJA

INFO

ID za DDV: SI69356475

GSM: +386 41 958 073

E-mail: info@3maran.eu

Web: www.3maran.eu

© 2024 3MARAN d.o.o. Vse pravice pridržane. Agencija.5ka