Podjetje 3maran d.o.o. je slovenski proizvajalec bivalnih plovil, home boats, ki so drugod po svetu uveljavljen način udobnega prebivanja na vodi.

 

Na območju Jadrana predstavljajo nekaj novega in zato tudi toliko bolj atraktivnega, s tem pa odlično poslovno priložnost za nakup in oddajanje v najem, saj nudijo precej več ter izstopajo iz obstoječe ponudbe mobilnih hiš in apartmajev. 

 

Bivalna plovila 3maran so zgrajena v dveh nadstropjih. Spodnji bivalni del ima površino 32m2. Gostom sta na voljo dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom), dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica ter manjša spodnja terasa s sedežno garnituro. V gornjem nadstropju je urejena terasa površine 40 m2. Vsaka hišica ima na manjši zadnji terasi tudi privez za manjši čoln ali skuter.

 

Na voljo so v 2 različnih modelih, 3maran 11 in 3maran 9. Pri modelu 3maran 11 lahko izbirate med 3 različnimi razporeditvami prostorov. Izbirate pa lahko tudi med več barvnimi kombinacijami pohištva in tekstila, barvami in izvedbami fasade ...

 

Zakaj izbrati bivalna plovila 3maran? Bivalna plovila 3maran nudijo prav vse – užitek na vodi in na soncu. Z moderno opremo vas zazibljejo v udobje luksuznega počitniškega doma, obenem pa odprejo vrata v nova in pristna doživetja. Ko boste zjutraj odprli vrata, se bo pred vami odprlo morje možnosti, kako preživeti popoln dan. Čas je, da zgrabite prijetno priložnost.

 

 

VEČ INFORMACIJ O PONUDBI:

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

GSM: 031 239 333

Prijava na e-novice

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

NASLOV

3MARAN d.o.o.

Cesta svobode 33

8250 Brežice

SLOVENIJA

INFO

ID DDV: 69356475

GSM: 031 239 333

E-mail: info@3maran.eu